Barça

Aitana, finalista al ‘The Best’

Aitana Bonmatí es troba entre les tres finalistes del premi “The Best” el premi a la millor jugadora del mon que atorga la FIFA. La de Sant Pere de Ribes competirà contra Jennifer Hermoso i Linda Caicedo per guanyar aquest premi individual que ja s’ha tenyit més d’un cop de color blaugrana.

La guanyadora d’aquest guardó, que premia la millor jugadora del futbol femení, es donarà a conèixer en una cerimònia que se celebrarà a Londres el 15 de gener de 2024. Un total de 16 jugadores entre les quals també es trobaven les blaugranes Salma Paralluelo, Keira Walsh i Mapi León van ser nominades inicialment. D’aquesta preselecció, les tres finalistes han estat seleccionades per un jurat internacional compost per: entrenadors de seleccions nacionals femenines, capitanes de seleccions nacionals femenines, periodistes de futbol i aficionats que han votat al lloc web oficial de la FIFA.

En cas que la blaugrana s’alci amb el premi, serà el tercer any consecutiu que la distinció vagi a parar a les mans d’una culer. Alexia Putellas ho va ser els anys 2021 i 2022 i aquest 2023 ho pot aconseguir Aitana.

La migcampista pot tancar un any rodó individualment després d’aconseguir la Pilota d’Or, la Golden Women, el premi a la millor jugadora de la UEFA i ser designada com a MVP del Mundial i la Champions.

També hi ha presencia blaugrana en els tres finalistes com a millor portera i millor entrenador d’un equip femení. Cata Coll i Jonatan Giráldez opten a guanyar el premi en les seves categories. La portera està nominada juntament amb Mackenzie Arnold i Mary Earps i el tècnic competirà amb Emma Hayes i Sarina Wiegman.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)