Barça

‘BARÇAGATE’

L’estigma del cas Negreira

El cas Negreira, destapat en el seu dia per una informació de la Cadena SER, ha estat una de les notícies en majúscules de l’any 2023 en l’àmbit esportiu. El Barça va pagar durant almenys disset anys (2001-2018) 7,3 milions d’euros a José María Enríquez Negreira, exvicepresident del comitè tècnic d’àrbitres. El cas es troba actualment en fase de judicialització.

BARÇA

Adeu al Camp Nou esperant la nova llar

D’aquí a menys d’un any els culers tornaran a casa. Ja falta menys per al novembre del 2024. Serà un retorn esglaonat al nou temple, amb una capacitat inicial per a 65.000 espectadors. No serà fins a l’agost del 2026 que el nou Spotify Camp Nou estarà acabat en la seva totalitat i el futur estadi ja estarà a punt per funcionar a ple rendiment i començar a generar els 247 milions d’ingressos anuals que el club té pressupostats. El full de ruta està traçat i la maquinària de Limak Construction continua funcionant a tot drap per complir amb els terminis d’una obra faraònica, d’uns 960 milions d’euros de preu màxim garantit. Aquest 2023 ha estat l’any de l’adeu del mític Camp Nou tal com el coneixíem fins ara i l’any de l’exili obligat a Montjuïc. El 28 de maig, contra el Mallorca (3-0), el barcelonisme va dir adeu al seu santuari després de més de sis dècades d’història. El nom de Gavi quedarà eternament escrit en la història com el futbolista autor de l’últim gol a l’antic Camp Nou.

RCD Espanyol

L’Espanyol: crònica d’una mort anunciada

El 2023 ha estat un any per oblidar per al RCD Espanyol. L’any del descens a l’infern. Luis García no va poder evitar la tragèdia i a Mestalla s’acabaria consumant el drama en la penúltima jornada. Ara, amb Ramis a la banqueta el club lluita per recuperar el seu estatus. És cinquè, fora dels llocs d’ascens directe, però a només 3 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)