Barça

Aitana guanya el premi The Best

No hi ha hagut sorpreses, i Aitana Bonmatí s’ha endut el The Best de la FIFA, el guardó que premiava a la millor jugadora del món entre l’1 d’agost del 2022 i el 20 d’agost del 2023, la data de la final del mundial femení. D’aquesta manera, la de Sant Pere de Ribes ha sumat l’últim guardó individual que li faltava a la seva col·lecció, després d’haver guanyat la Pilota d’Or i el premi de la UEFA a la millor jugadora de l’any. Per tercer any consecutiu, el The Best s’ha quedat a casa, ja que en les darreres dues edicions la guanyadora havia estat Alèxia Putellas.

Aitana s’ha imposat a la seva companya de selecció Jenni Hermoso i a la jugadora del Madrid Linda Caicedo. Els mèrits de la migcampista per endur-se el premi han estat ni més ni menys que proclamar-se campiona de la Champions, la Lliga i la Supercopa amb el Barça, en què va marcar 18 gols i va repartir 21 assistències, i aixecar el mundial d’Austràlia i Nova Zelanda amb la selecció espanyola. A més, de ser considerada MVP de la competició europea i de la copa del món.

“Fa dues setmanes, quan acabava el 2023, em va entrar certa nostàlgia. Ha estat un any excepcional que recordaré tota la vida. Començar el 2024 rebent aquest premi és tot un orgull. Companyes, staff i treballadors de club, moltes gràcies. Sense vosaltres no seria aquí recollint el premi ni seria la jugadora que soc avui en dia. Agrair eternament aquells que no em defalliu i m’acompanyeu en el camí. Em sento orgullosa de ser part d’aquest grup de jugadores que estan canviant el món”, ha dit Aitana en el seu discurs a l’Auditori Eventim Apollo de Londres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)