Barça

Jonatan Giráldez i Cata Coll es queden sense el The Best

La primera sorpresa de la nit en la gala dels premis The Best de la FIFA ha arribat a l’hora de reconèixer el millor entrenador femení. El tècnic del Barça, Jonatan Giráldez, malgrat haver guanyat la lliga, on va encadenar 27 victòries consecutives, la Champions i la supercopa, s’ha quedat sense guardó. Ha estat Sarina Wiegman, entrenadora de la selecció anglesa, que va ser subcampiona del mundial, qui se l’ha endut. Sorprenent. L’altre nominada era Emma Hayes, l’entrenadora del Chelsea, campió de la lliga anglesa.

“Torno a ser jo un any més. Em sento molt orgullosa de tots. Jonatan, Emma, felicitats pels èxits que heu aconseguit i continuareu aconseguint. Gràcies pel treball que feu amb les jugadores angleses que dirigiu”, ha dit Wiegman.

Cata Coll també es queda sense el The Best

La portera del Barça Cata Coll, candidata al premi The Best a la millor portera de la temporada passada pel seu gran paper amb la selecció espanyola, que es va proclamar campiona del món amb ella com a titular, tampoc se l’ha endut. Ha estat Mery Earps, portera anglesa del Manchester United, qui s’ha imposat en les votacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)