Barça

“Serà una gran final”

Jonatan Giráldez i Irene Paredes Entrenador i jugadora del Barça

El primer títol és a tocar i el Barça arriba en forma, tal com va reconèixer el tècnic, Jonatan Giráldez. “Hem tingut dues setmanes netes i les jugadores han estat molt responsables. L’equip està molt bé. Competim cada pocs dies, però no hi ha cap excusa. Estem més que preparades i serà un bon dia per demostrar-ho”, va afirmar.

El gallec s’espera un partit atractiu contra el Llevant. “És un molt bon equip, amb una proposta valenta i atractiva. Té la intenció d’atacar i no conformar-se amb el resultat. Serà una gran final, divertida, amb espectacle, ocasions i gols. Esperem fer-ne més i guanyar”, va explicar Giráldez, que vol que l’equip sigui “fidel” a la seva manera de fer.

“Volem ser millors”

Per la seva banda, Irene Paredes, una de les capitanes, va assegurar que l’equip vol més èxits: “La motivació ve amb nosaltres. Entrenem per donar la millor versió individual perquè sabem que això ajudarà el col·lectiu. Volem ser millors cada dia. Això ens ajudarà a guanyar partits i títols. Ningú ha aconseguit els quatre. Nosaltres sempre volem batre més rècords i això implica guanyar demà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)