Barça

A 5 punts de l’Athletic

Distàncies. El Barça acaba amb el mateix marge d’avantatge amb què va començar la jornada respecte del conjunt biscaí, el cinquè

La jornada va acabar ahir amb l’Athletic, el cinquè classificat, i per tant el primer competidor pels llocs de Champions League, empatant (0-0) al feu del cuer, l’Almeria. Un resultat positiu per al Barça, que ja és molt lluny del lideratge del Real Madrid, a qui té a deu punts, i li toca mirar darrere seu, per tal de lligar la participació en la lliga de campions. D’aquesta manera l’ensopegada de diumenge (3-3) contra el Granada al Lluís Companys no té conseqüències pel que fa a la classificació per a la màxima competició continental, ja que l’equip blaugrana acaba amb el mateix marge d’avantatge de punts amb què va començar la jornada respecte de l’Athletic: cinc. Els culers, tercers, tenen també a cinc punts el segon –mirant-ho per sota, però–, el Girona, i avantatja de tres el quart, l’Atlético. Llevat que el Real Madrid tingui una davallada, a tots quatre en la lliga només els queda lluitar per ser en la Champions League o, si no, intentar acabar segon per jugar la propera edició de la supercopa, cosa que l’Atlético i l’Athletic tenen encara oberta per la via de la copa, ja que estan en les semifinals –la supercopa la juguen els dos primers de la lliga i els dos finalistes de copa–. Sigui com sigui, el Barça haurà de visitar els estadis de tots tres. El de l’Athletic, aviat, el 3 de març; el de l’Atlético, tampoc queda tan lluny, serà a mitjan març; mentre que el del Girona no serà fins al primer cap de setmana de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)