Barça

Dues parades abans dels mesos forts

Lliga F. L’equip de Jonatan Giráldez rep el Llevant en una setmana de dos partits abans de l’aturada i d’un mes de març carregat

S’acosten els mesos importants de la temporada. Aquells dels quals parla Jonatan Giráldez moltes vegades. Aquells en què cal arribar al 100%. El Barça aspira a fer història i s’està preparant. El conjunt blaugrana afronta una setmana de dos partits abans de l’aturada de seleccions i d’un mes de març apassionant amb les semifinals de la copa contra l’Athletic, els quarts de la Champions contra el Brann i un clàssic de lliga a Madrid. El primer, el Llevant (18h), en el duel pendent de la 14a jornada, la que es va jugar el cap de setmana de la supercopa. “És un dels equips més importants a la categoria, té jugadores de molt de nivell i una proposta valenta”, va dir Giráldez ahir en la prèvia. El segon serà diumenge contra l’Atlético (14 h), en el retorn de Crnogorcevic al Johan Cruyff. Dos duels a casa contra dos dels rivals més exigents de la lliga, el tercer i el cinquè classificat respectivament. Una última empenta abans de reprendre la competició ja en el mes de març.

Esperant el retorn de Rolfö i Alèxia, cada vegada més a prop, el Barça té la possibilitat de marxar a l’aturada amb nou o més punts de marge, en funció del que faci el Madrid, que també ha de jugar avui (20 h) el seu duel pendent contra l’Atlético. Giráldez va dir que volien guanyar tots els partits abans de l’aturada. Ha estat un mes i mig intens, amb quatre competicions en joc, i l’equip ha complert. Només s’ha fallat en l’empat intranscendent contra el Benfica en la Champions. Pel que fa a la resta de competicions, s’ha guanyat la supercopa, s’ha accedit a les semifinals de la copa i es continua invicte en la lliga. La versió competitiva de l’equip es manté. Només cal esperar que l’aturada sigui benèvola per a la plantilla, molt afectada per les lesions aquest any, perquè, un cop passi, vindran els mesos il·lusionants i caldrà tenir tothom al màxim nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)