Barça

El Llevant posa fi a les victòries al Johan (1-1)

Sorpresa a l’Estadi Johan Cruyff. Per primera vegada des que es va inaugurar el setembre del 2019, el Barça no ha pogut guanyar davant la seva afició. Després de 79 victòries en el mateix nombre de partits, l’equip de Jonatan Giráldez no ha passat de l’empat contra el Llevant (1-1), que ha fet història en frenar aquesta ratxa impressionant de les blaugrana.

Amb el record del 7-0 en la final de la supercopa encara molt recent, el partit ha estat completament diferent al que es va jugar a Leganés. El Llevant ha pogut neutralitzar molt bé el potencial ofensiu blaugrana, acostumat a generar moltes ocasions de gol i a marxar al descans amb un marcador còmode. En la primera meitat han passat molt poques coses. De fet, fins al primer gol, el Barça no ha posat a prova Tarazona. L’1-0 ha arribat en una acció de córner que Salma ha servit en curt cap a Graham Hansen. La noruega li ha tornat l’esfèrica i la centrada de la 7 blaugrana ha sorprès a la portera granota (21’). Mariona ha tingut l’oportunitat més clara, però Tarazona ha rebutjat el seu xut (29’). En l’última acció del primer temps, error arbitral. Les de Giráldez han servit un córner, la defensa ha rebutjat la primera centrada i la pilota ha caigut als peus de Salma. La col·legiada ha assenyalat camí de vestidors quan la jugada encara tenia perill i això ha despertat les protestes d’algunes jugadores i del cos tècnic blaugrana.

El Barça ha posat una o dues marxes més en la represa i ha buscat el 2-0. Graham i Mariona han avisat i el Llevant gairebé es marca en pròpia (50’, 51’ i 54’). Però el que ha arribat ha estat l’empat visitant. Les blaugrana han perdut la pilota en la sortida des de darrera després d’un parell de passades imprecises. El Llevant s’ha activat ràpid i Alba Redondo s’ha desmarcat entre les dues centrals per rebre dins l’àrea i definir bé davant Cata (54’). El públic ha reaccionat ràpidament amb crits d’ànim cap al conjunt culer. El Barça ho ha intentat fins al final, però la falta de precisió en atac i la bona feina defensiva del Llevant han evitat el triomf culer. Vicky López ha tingut la més clara en el darrer minut, però el seu remat de cap l’ha tret Tarazona (90’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)