Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“El Barça està viu”

Nit rodona del Barça, que va conquerir el Parc dels Prínceps i ja té més a prop la seva classificació per a les semifinals de la Champions. Tot i això, el tècnic blaugrana, Xavi Hernández, es va mostrar prudent. “Soc un barcelonista més i estic molt orgullós i content, però això no ha acabat. Estem en la meitat de la pel·lícula. És una gran victòria fora de casa a Europa, que feia molts anys que no succeïa. Ara tenim un partit molt difícil a Barcelona”, va explicar l’egarenc. Xavi també va parlar de la maduresa que va mostrar l’equip en el terreny de joc: “Estic molt content per com els jugadors han entès el que havien de fer. Hem sabut minimitzar el PSG perquè defensivament hem entès que havíem de ser solidaris. La primera pressió l’hem fet molt bé. És una gran victòria contra un dels grans equips del món, que està fet per guanyar aquesta competició. Amb aquest gran partit podem dir que el Barça està viu.”

Sobre si els fantasmes a Europa han quedat definitivament enterrats, Xavi va dir: “Tant de bo, perquè venim d’anys molt difícils per al Barça en la Champions i aquesta victòria demostra que el Barça és viu i podem competir davant un senyor equip. És un gran triomf per al barcelonisme.”

Per acabar, en ser interrogat pel seu futur a la banqueta blaugrana, va reiterar que “no ha canviat res”. “És moment de gaudir i acabar la feina dimarts que ve a Montjuïc. Tenim un partit crucial per passar a les semifinals de la Champions. Estem a meitat de camí”, va concloure.

ELS VESTIDORS

És una gran victòria contra un dels grans equips del món. Estic molt orgullós i content
Xavi Hernández
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)