Barça

“Ara tots estem més tranquils”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

La victòria de prestigi del Barça al Parc dels Prínceps ha tingut un triple efecte immediat: el vestidor ha crescut en autoestima, el culer respira eufòria perquè es veu a tres partits de Wembley i Xavi ha pogut reforçar la seva tesi. Ell sempre ha defensat que haver dir públicament que marxaria el 30 de juny ha destensat l’ambient en l’entorn i ha alliberat el vestidor quant a pressió. Ahir per enèsima vegada va insistir en aquest discurs. Els resultats l’avalen, certament: “Després de la decisió que vaig prendre, l’entorn ha estat més tranquil. Més tranquils vosaltres, més tranquil jo, més tranquils els jugadors... Ara estic gaudint en molts moments, hi ha més tranquil·litat. Si no hagués pres aquella decisió i no ho hagués dit de forma pública, ara la situació a aquestes alçades seria un desastre”, sosté. Xavi també demana rebaixar l’estat d’eufòria col·lectiva perquè a l’eliminatòria contra el PSG encara li queda un capítol i cal anar amb cautela amb un animal ferit com Mbappé, que ha rebut moltes crítiques a França en les últimes hores i vindrà a Montjuïc amb ganes de reivindicar-se: “Entenc l’eufòria i la il·lusió del moment, però encara no tenim res fet. Estem a la meitat de l’eliminatòria, és com si anéssim 1-0 al descans.”

També va parlar l’afer Mono Burgos: “Va ser un comentari repugnant i condemnable. Lamine Yamal està bé, feliç. No cal parlar més d’això.” Contundent Xavi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)