Barça

Xavi: “L’equip està en una dinàmica molt bona i ho hem d’aprofitar”

Xavi Hernández, que ha complert el segon partit de sanció després de l’expulsió al Metropolitano, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per valorar la victòria contra el Cadis (0-1). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“Sabíem que ens tocaria patir. Ens enfrontàvem a un equip molt ben ordenat, defensivament fort i agressiu i que ha millorat molt la pressió post pèrdua. Això ens ha dificultat. Crec que l’equip ha fet un molt bon partit quant a serietat i professionalitat. Volíem guanyar per continuar posant pressió al Madrid i en línies generals estic content. Els futbolistes que participaven menys han estat a un gran nivell. Quan ens han apretat a dalt, ens ha costat més. Al final, hem patit però són tres punts vitals”.

Joao Félix, decisiu amb el seu golàs

“És un jugador amb molt talent, que ens està ajudant molt aquesta temporada. Està a gust, continua estant feliç i la veritat és que ha fet un gran partit. No només el gol, que és un golàs perquè s’ho genera ell sol, sinó que a més treballa, pressiona, entén molt bé quan ha de venir a dins o fora. Li deixem llibertat de moviments perquè exploti el seu talent, i crec que avui ho ha fet de meravella”.

Millor moment de la temporada

“Entenc la desconfiança en aquell moment per la decisió que vaig prendre, però estava convençut. Conec el grup, tinc molt bona relació amb els futbolistes, i crec en la família que som i no tenia cap dubte que faríem un pas endavant com a grup, com a equip i cada un a nivell individual. Sobretot, crec que hem millorat a nivell grupal. Defensem molt millor, estem més solidaris i, fins i tot, amb un punt més d’ambició per aconseguir grans coses. És evident que estem en el millor moment de la temporada. Avui competint molt bé en un camp molt difícil, i l’equip aconsegueix tres punts vitals per continuar en la lluita per la lliga. Dimarts tenim una autèntica guerra. Ve el millor”.

Solidesa defensiva

“Estem molt més sòlids. Insisteixo que a nivell grupal hem millorat una barbaritat en els darrers mesos. Portem tres mesos sense perdre un partit, competint bé. Penso que l’equip està en una dinàmica molt bona i ho hem d’aprofitar”.

Com continuar en aquesta bona dinàmica?

“Ara ve el millor, el més bonic i divertit. Estem en el millor moment. Dimarts tenim una guerra futbolística i després el clàssic. Ve el més bonic de jugar. Tenim ambició i ganes de fer alguna cosa gran sabent que la cosa està complicada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)