Barça

Xavi: “L’expulsió d’Araujo ha marcat l’eliminatòria”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, que ha tornat a ser expulsat per protestar, ha atès els mitjans de comunicació després de caure en els quarts de final de la Champions en mans del PSG. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Expulsió d’Araujo

“Estem contrariats perquè la jugada marca l’eliminatòria. Amb 11 contra 11 crec que estàvem ben situats en el camp, ben ordenats en atac i en defensa. La jugada ha marcat l’eliminatòria per complet. Hi ha una altra eliminatòria a partir d’aquesta jugada. Per a mi és massa xiular vermella en aquesta jugada, crec que és massa per al futbol quedar-se amb 10 futbolistes i allà ha començat un altre partit”.

Canvi de Lamine Yamal per Iñigo Martínez

“Hem dubtat perquè Pedri també sort d’una lesió, però buscàvem tenir el control. A dalt, teníem a Raphinha, Cancelo i la referència de Lewandowski”.

Segona part competida

“Hem tingut fins i tot l’empat a dos amb Gündogan. Havíem tingut abans el 2 a 0 amb Rober. Fins i tot hem tingut alguna de Raphinha. Hem disposat d’ocasions clares per entrar en l’eliminatòria, però sempre a remolc amb 10 futbolistes és molt complicat.

Com valora aquesta Champions?

“És una llàstima que el treball de tota una temporada per una decisió arbitral s’acabi aquí. M’hauria agradat jugar onze contra onze, contra Luis Enrique i el PSG tots els minuts. Aquesta expulsió és innecessària”.

Actuació de l’àrbitre

“Li he dit que ha estat molt malament, que no ha entès el joc. Li he dit que ha estat un desastre, que ha acabat l’eliminatòria amb l’expulsió. Canvia tot. Marca tant l’eliminatòria que no ens podem quedar callats, ho hem de dir”.

L’any que ve ho tornaran a intentar amb ell a la banqueta?

“Ho tornarà a intentar el Barça, jo no soc important. Ho vaig dir ahir, el Barça ho tornarà a intentar. Estic orgullós de com hem competit. Crec que hem fet una Champions per estar orgullosos i molt digna. Els petits detalls s’han de controlar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)