Eurolliga

Atenes, el nou objectiu

Bàsquet. Eurolliga. El Barça vol sumar el vuitè triomf seguit contra el Panathinaikòs, descapitalitzat però sempre perillós a casa (20 h)

El Barça, líder de l’Eurolliga amb 13 victòries i 2 derrotes, buscarà avui (20 h per DAZN) el vuitè triomf europeu seguit en la sempre exigent pista del Panathinaikòs grec, penúltim amb 4-11 i l’equip amb què l’entrenador blaugrana, Saras Jasikevicius, va guanyar el títol continental per última vegada com a jugador el 2009. També hi té un passat el lesionat Nick Calathes –també són baixa Higgins i Abrines, mentre que el club no ha donat més informació sobre Sergi Martínez, que es va tòrcer el peu dret dimarts–, que hi va militar vuit campanyes. El Barça no pot badar en una pista on aquest curs ja van clavar el genoll equips tan poderosos com ara els turcs Fenerbahçe (91-87) i Efes (95-69). Encara que el Panathinaikòs hagi perdut en set de les últimes nou jornades, l’equip que dirigeix el grec Dimitris Priftis ha obtingut les quatre victòries de la temporada a l’OAKA Altion, una pista amb un gran i intimidatori ambient.

El Barça haurà de prestar especial atenció al rebot, una faceta en la qual l’Estrella Roja ja li va fer mal, sobretot enfront del pivot grec de 2,20 metres Ioannis Papapetrou, el màxim rebotejador de l’Eurolliga (8,1 per partit) i el tercer en taps. El base nord-americà Daryl Macon Jr. és el màxim anotador amb una mitjana de 15,6 punts per partit i serà la principal amenaça en el joc exterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)