Eurolliga

Fitxat per no perdre l’hegemonia en la Lliga Adriàtica pel Partizan

Bàsquet. Eurolliga. Kalinic, que va sonar pel Barça, contra el qual juga avui (19 h), va ser el fitxatge més car de la història de l’Estrella Roja

Nikola Kalinic serà avui la principal atracció en el duel que el Barça disputarà a l’històric i vell Pionir de Belgrad (19 h, DAZN). El serbi va estar en converses amb el Barça a l’estiu per intentar ser el tres que volia incorporar, però finalment va marxar al club on va fer eclosió a Sèrbia convertint-se en el jugador més ben pagat de la història del club. Kalinic està a casa però el nivell competitiu que té en la Lliga Adriàtica és fluix: juga 19 minuts de mitjana fent 12,5 punts, 4,5 rebots i 14,6 de valoració. En l’Eurolliga juga 29 minuts, fa 12,2 punts, 3,8 rebots i 11,6 de valoració.

L’Estrella Roja és líder de la Lliga Adriàtica, en què aquest curs li ha sortit un competidor inesperat com el Partizan, amb qui té una rivalitat que supera l’esportivitat. I més amb l’arribada de Zeljko Obradovic. A l’Estrella Roja se li ha encès l’alarma perquè l’única opció per entrar a l’Eurolliga el curs vinent és guanyar l’ABA i té pressió. El Partizan té aquesta via i també guanyar l’Eurocopa i hi ha posat molts diners per enfonsar el domini dels últims temps de l’Estrella Roja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)