ACB

Victòries per al Baxi i el Girona en el torneig de Maó

Bàsquet. ACB. Els manresans superen el Gran Canària en la final (86-66)

Dos de dos per al Baxi Manresa aquest cap de setmana en el torneig Ciutat de Maó, que s’apunta amb la victòria en la final contra el Gran Canària (86-66). El 12-0 inicial marcava el duel, amb els de Pedro Martínez imposant la seva superioritat sota els cèrcols per arribar a una diferència màxima de 19 en la primera meitat (32-23) malgrat el 0-7 groc que ajustava el resultat a l’inici del segon quart (22-18). Dani Garcia tancava el tercer quart amb un triple en l’últim moment (62-47) i els triples de Harding i Diop ampliaven la diferència en el tram final (82-59).

L’equip del Bages havia disputat només un amistós fins ara (73-72 contra el Girona) i demà passat es presenta al Nou Congost contra el Partizan amb 3-0 de balanç en la pretemporada. Els gironins, que superaven el Menorca de la LEB Plata en el partit pel tercer lloc (50-67), també juguen aquest dimecres, en el seu cas a l’Hospitalet contra la Penya.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)