Lliga femenina

El Partit de Totes II

5 de març. La primera edició, fa un any, va aplegar 4.273 persones a Fontajau contra el cuer. El club ja té la samarreta especial a la venda

La segona edició d’El Partit de Totes serà l’Spar Girona - Jairis, el 5 de març, en el marc del Dia Internacional de la Dona. Es vol reconèixer les pioneres del món de l’esport, segons explica la vicepresidenta de l’Uni, Noe Jordana: “Volem que Fontajau torni a ser un clam d’apoderament i reivindicació dels drets de la dona.” El curs passat la cita va aplegar 4.273 persones en el 73-50 contra el Tenerife, que era el cuer de la lliga.

Igual que l’any passat, el club gironí fa una edició especial del seu equipament, en què les jugadores duran el nom d’una de les dones que han contribuït a la causa. Es pot encarregar, la samarreta, al web del club amb el nom personalitzat o “Dones” fins dimarts que ve a la mitjanit si es vol tenir per al dia 5, quan n’hi haurà en unitats limitades a Fontajau. En la primera edició se’n van vendre 600.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)