Lliga femenina

El Barça CBS perd contra el València al Palau Blaugrana (61-78)

Derrota del Barça CBS contra el València, al Palau Blaugrana en un partit amb 4.550 espectadors abans del qual s’ha reconegut el campió de la Lliga Femenina el 2003, entre les quals hi havia Anna Cruz o les directores esportives del Santfeliuenc i l’Uni Girona, Núria Martínez i Laia Palau, respectivament. Martínez ha rebut el reconeixement a la seva trajectòria a la mitja part. El València ja va apallissar les blaugrana per 91-34 l’1 de desembre.

Quarta derrota com a local de l’equip revelació de la temporada, que no ha anat mai per davant en el marcador i que es veia a remolc amb un 0-9 (9-18 Salvadores). Els 9 punts i 17 de valoració de Raquel Carrera al primer quart (17-25) encarrilaven el partit per a les taronges. El triple de la gallega enfilava la màxima al segon quart (22-40), que tancava Rakovic sobre la botzina (27-45) després que Salvadores amb un tir estratosfèric hagués establert la màxima (22-43). L’escorta asturiana deixava una nova màxima des del tir lliure a l’acabar el tercer quart (41-65, 19è punt). L’últim, un tràmit, servia perquè Isaac Fernández pogués donar 2:50 a Lucía Navarro, que havia debutat a la lliga a València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)