Lliga femenina

El Barça CBS s’endú el triomf de Tenerife (65-83)

Dotzè triomf del Barça CBS en el seu primer curs a la Lliga Femenina, amb Ari Pujol debutant amb el conjunt blaugrana amb 9 punts. Les destacades per a l’equip del Baix Llobregat, Jolene Anderson amb 13 punts (3/5 triples) i 22 de valoració i Marta Canella amb 11 i 9 assistències (25 de valoració).

Iho López deixava el parquet en llitera amb empat a 8 a 6 minuts i mig per acabar el primer quart, per culpa d’un cop. Ari Pujol entrava a 2:50 per acabar el primer quart, de domini local (23-16) gràcies a l’encert des de 6,75 m (4/6). El Tenerife arribaria a manar de 10 (26-16) en un segon quart en què la pivot blanenca tornava a pista amb 30-23 i que s’acabava 35-37 amb les blaugrana per sobre per primer cop des del 0-2 després d’un 3-14 (33-35). Les locals, que amb la d’avui enllacen deu derrotes, s’han desfet en la segona meitat i amb un 1-14 al darrer quart deixaven el partit resolt a 3:03 (61-78).