Lliga femenina

Jelena Vucetic, una base pel Cadí

Jelena Vucetic (1,77 m 1993) és el fitxatge d’hivern del Cadí La Seu, que reforça la posició de base amb la montenegrina que havia començat el curs al Barça CBS, club que deixava abans de Nadal. Laura Peña no juga des que la competició es reprèn després de l’aturada FIBA. Primer a Salamanca i després a l’Alt Urgell, el cap de setmana passat contra el Casademont Saragossa i aquest dimecres en l’anada dels quarts de final de l’Eurocopa amb el Galatasaray.

Vucetic va jugar 7 partits amb el conjunt blaugrana, amb 1,9 punts, 1,6 rebots i 0,7 assistències en 10:06 de mitjana. “Esportivament no ens ha funcionat, però és una gran jugadora i sobretot una excel·lent professional” s’hi referia Núria Martínez. “És una base amb experiència, ha jugat en fins a cinc lligues europees [Sèrbia, Hongria, Rússia, Romania i Alemanya LF a banda]” apunta Jordi Acero, que hi afegeix: “Esperem que s’adapti el millor possible, entre tots i totes l’ajudarem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)