Eurolliga

Àlex Abrines jugarà a Milà el seu partit 500 amb el Barça

Àlex Abrines (Palma de Mallorca 1993) complirà avui divendres a la pista de l’Emporio Milan en la 33a i penúltima jornada de la fase regular de l’Eurolliga el seu partit número 500 amb la samarreta del Barça. “Quan veus la llista dels jugadors que hi han arribat, te n’adones que son molts. I tot és gràcies a les oportunitats que m’ha donat aquest club. És tot un orgull. En els clubs grans és molt complicat perquè hi ha més rotacions i més canvis de jugadors” La llista de l’era moderna elaborada per Barça TV la lidera Juan Carlos Navarro amb 1139 partits, seguit per Ante Tomic (579), Rodrigo de la Fuente (527) i Víctor Sada amb 506. “Si em respecten les lesions i es respecta el contracte, en un parell d’anys puc arribar a la segona posició”, assenyala l’aler mallorquí, que entre les dues etapes vestit de blaugrana va jugar a l’NBA amb els Oklahoma Clty Thunder (2016-2019). Abrines va arribar al Barça el 2012 i ha jugat en el primer equip en els períodes 2012-2016 i a partir del 2019. Es va formar a la Salle Mallorca i, abans de recalar en el Barça, va jugar en el Clínicas Rincon Axarquia (2010-2011) i l’Unicaja Màlaga (2011-2012).

Pel que fa a l’actualitat de l’equip, ha assegurat que el seu tècnic, Saras Jasikevicius, “ha tornat a posar el Barça” al lloc que mereix i que tots els jugadors estan amb el lituà. “Tots naveguem en la mateixa direcció, tots volem el mateix: guanyar. (Saras) És un entrenador molt exigent, molt intens, un dels millors entrenadors que hi ha a Europa. Tàcticament impecable”, ha recordat el mallorquí. Admet que el seu objectiu aquesta temporada és aconseguir l’Eurolliga. “Hem estat dos anys a prop i aquest any l’Eurolliga està molt ajustada. Vingui qui vingui ara (al ’play off’) serà molt complicat, perquè hi ha molts equipassos i caldrà fer-ho molt bé”, ha dit.

“El rival no el pots triar. El Partizán és un equip complicat i Belgrad, una pista difícil. El Maccabi, també. Esperem poder guanyar els dos primers partits a casa i després ja ho veurem”, ha indicat. Abrines creu que el Barça arriba a l’hora de la veritat millor que l’any passat -va acabar primer la primera fase de la competició i anava també primer a l’ACB-, però “veurem”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)