Eurolliga

L’Efes, campió de les dues últimes edicions, eliminat

L’Anadolu Efes turc, campió de les dues últimes edicions de l’Eurolliga, no podrà defensar el títol al perdre avui en la penúltima jornada de la fase regular amb el seu veí Fenerbahçe per 103-86, derrota amb la qual queda matemàticament fora dels play-off. L’Efes va ser campió l’any passat derrotant el Madrid en la final i l’any anterior havia vençut al Barça, al qual li tenia la mida presa els últims anys amb el duet exterior Larkin-Micic sempre fent sang. L’exblaugrana Nigel-Hayes Davis, qui ho havia de dir, ha estat un dels botxins de l’Efes amb 26 punts i 3/4 en triples,.

El Madrid (23-10) ha derrotat el Bayern (79-67) i l’Olympiacòs, que segueix líder amb 23-10 però que es complica la vida, ha caigut a la pista de l’Estrella Roja (87-79). La derrota atorga al Barça, tercer amb 22-10, la possibilitat d’optar al primer lloc final, al qual també hi aspira el Madrid, si guanya els dos partits que li falten, el primer demà divendres a la pista de l’Emporio Armani Milà. En la resta de partits: València-Bolonya (79-68); Baskonia-Lió (120-100) i Zalguiris-Maccabi (68-67).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)