FIBA Champions

Preparats per fer saltar la bomba

Bàsquet. FIBA Champions League. El Baxi Manresa juga el tercer i definitiu partit de quarts contra el Tenerife (20.30 h), el vigent campió

El Baxi Manresa afronta, enmig d’una temporada focalitzada en el patiment per evitar el descens de l’ACB, un repte majúscul: eliminar el vigent campió de la FIBA Champions League a casa seva. Els manresans es juguen el tercer i definitiu partit de quarts (20.30 h, Esport3) a la pista del Lenovo Tenerife, que té tota la pressió. Els de Pedro Martínez tenen molt a guanyar i poc a perdre perquè el favorit és l’equip canari, qui podria veure com el Baxi es pren la revenja de la final de la competició disputada el curs passat a Bilbao. Fins ara en els dos partits disputats al Santiago Martín en l’ACB (100-87) i en la competició europea (91-84) els manresans han perdut però han competit en els dos. Però fa només una setmana el Baxi Manresa ja va superar el Tenerife al Nou Congost (87-85) i està en un moment de forma òptim tant de joc com de confiança, ja que ha guanyat quatre dels últims cinc partits de l’ACB i està sortint del pou.

Telekom, en la ‘final four’

D’altra banda, el Telekom Bonn es va sumar ahir a l’Unicaja i ja és equip de la final four. Els alemanys van superar en el tercer i definitiu partit de quarts l’Estrasburg francès (83-77). Avui (18 h) juga el tercer partit el Hapoel Jerusalem contra l’AEK d’Atenes de Pierre Oriola. Els emparellaments de semifinals són per sorteig i la seu de la final four serà a Israel si es classifica el Hapoel o a Màlaga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)