Lliga femenina

El Barça CBS, sense treva

Bàsquet. Lliga Femenina. L’equip d’Isaac Fernández comença pletòric de moral la sèrie de semifinals contra el Perfumerías Avenida (19 h)

Sense temps per pair l’històric accés a les semifinals després d’eliminar l’Uni Girona, el Barça CBS ja comença avui (19 h, per TdP) la sèrie contra el Perfumerías Avenida, que ha tingut una eliminatòria molt plàcida contra el Cadí la Seu. Precisament, la victòria folgada en l’anada (45-92) va permetre que el tècnic del Salamanca Pepe Vázquez pogués dosificar les seves jugadores en la tornada, conscient del poc temps de preparació entre una eliminatòria i l’altra. En tot cas, el Barça CBS arriba a la cita pletòric de moral i disposat a oferir la seva millor versió en el primer assalt al pavelló Juan Carlos Navarro. “Si t’ho pares a pensar, fa una mica de vertigen veure que estàs entre els quatre millors de la lliga. No tenim res a perdre i anirem amb la mateixa intenció de divertir-nos i posar-los els màxims problemes possibles. A veure si som capaces d’arribar a un final igualat i que l’eliminatòria s’hagi de decidir a Salamanca”, va dir el tècnic Isaac Fernández després de l’últim entrenament. En els tres enfrontaments del curs, la victòria ha estat per a les castellanes, tant en la lliga (67-54 i 50-68) com en els quarts de la copa (67-55).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)