ACB

Torna un dels fundadors

Bàsquet. ACB. El Girona confirma el seu cos tècnic per al curs que ve, amb Àlex Formento i Lluís Riera com a assistents de Salva Camps

Salva Camps tindrà Àlex Formento i Lluís Riera d’assistents en la seva primera aventura al capdavant d’una banqueta a l’ACB en un cos tècnic, el del Girona, que completen Miquel Fuentes, Arnau Sacot (preparador físic), Sergi Juanola (fisioterapeuta) i Albert Juncà (team manager); que es mantenen a l’staff que encapçalava Aíto l’últim curs, i Dídac Masvidal, que fins ara era el metge del Joventut i que ocuparà el lloc de Jordi Sitjà.

La tornada de Formento (1976) al club del qual és un dels fundadors i que va deixar el 2020 després de pujar a la LEB Or quan n’era el director esportiu i entrenador del primer equip, és el més remarcable. La temporada passada va ser l’ajudant de Joan Peñarroya al Baskonia, i de fet va rebre un reconeixement del club gironí en el partit que tancava el curs a Fontajau. A més de Formento, Salva Camps tindrà com a ajudant Lluís Riera (1979), que ha format part de les banquetes del Joventut (2011-18), el Baskonia (18/19) i el Zenit de Sant Petersburg (20/21) com a assistent. El 2021 va entrenar a Burgos (Tizona) quan es va enfrontar al Girona en la LEB Or i, després, va dirigir el Rapla KK d’Estònia. A més d’Aíto i Albert Sàbat, que entrenarà el Salt a l’EBA, Lubos Barton és l’altra baixa a la banqueta local de Fontajau.

Pol Figueres, a Santiago

Pol Figueras (1,85 m, 1998) jugarà aquesta pròxima temporada al Monbus Obradoiro, onzè en l’última edició de la lliga. El base havia tancat la seva etapa al Girona, amb el qual va acreditar 3 punts, 1,6 assistències i 2,5 de valoració en 14 minuts de mitjana en els 32 partits disputats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)