ACB

El Lenovo Tenerife posa fi a la ratxa del Baxi Manresa (73-76)

El Lenovo Tenerife ha trencat la ratxa de cinc triomfs seguits al Nou Congost del Baxi Manresa (73-76), que arribava a la cita engrescat per l’assalt al Palau de dimecres i que haurà de seguir lluitant per segellar la seva participació en la copa. El conjunt de Txus Vidorreta, vigent subcampió, es reenganxa a la lluita després de tres derrotes. El 5/25 en triples han estat una llosa per al conjunt de Pedro Martínez, que gairebé sempre ha anat a remolc. El quintet format per Shermadini (12 punts, 8 rebots i 27 de valoració), Huertas, Doornekamp, Sastre i Fernández, clau en la direcció i en l’anotació en tot el segon temps, han sentenciat a favor dels visitants. Brandon Taylor (17 punts i 16 de valoració ) ha estat el màxim encistellador del Baxi Manresa, seguit de Devin Robinson (15), que s’ha despertat massa tard.

El paupèrrim 9-13 del primer quart reflecteix les bones defenses i els baixos percentatges de tots dos equips, especialment l’1/9 en triples local per 1/4 dels canaris. Cap dels dos conjunts ha anotat en els primers 2:30 fins que Doornekamp ha clavat un triple (0-3). El Lenovo Tenerife ha marxat de 7 en el segon quart (19-26) amb un triple alliberat del mallorquí Sastre. Però la reacció dels del Bages, que ja duien 1/13 en triples, ha estat virulenta, amb un parcial de 8-0 (27-26) gràcies a dos triples seguits de Taylor, que estava fent una gran defensa sobre Jaime Fernández, i un contraatac culminat per Valtonen gràcies a la pressió del nord-americà. Malgrat tot, el Lenovo ha arribat al descans amb avantatge (27-31). El rebot ofensiu ha estat un altre dels gran valors locals, amb 10 captures que han permès segones opcions.

Els tirs lliures, amb, faltes molt protestades pel públic, cada cop més enfadat, i dos triples, han permès el Tenerife entrar al darrer quart 10 punts per davant (47-57) en un quart en què Dani Garcia ha estat l’única alternativa local en atac. el conjunt de Pedro Martínez s’ha acostat a 5 punts (62-67) però 5 punts seguits de Fernández han catapultat els de Txus Vidorreta, que han acabat guanyant per 73-76 perquè una tècnica a Doornekamp i l’orgull local no els han deixat respirar fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)