ACB

Quino Colom: “Volem tornar a agafar la bona inèrcia”

Els jugadors del Bàsquet Girona Quino Colom i Yves Pons han participat en una activitat del Club Bàsquet Salt, que ha reunit tots els seus equips de formació i ha ofert als joves jugadors l’oportunitat de conversar i fer preguntes a esportistes professionals. “Els nens estaven molt il·lusionats i nosaltres, molt contents de fer-los passar una bona estona”, explicava després Colom. Entre les inquietuds, els orígens i els jugadors preferits, però també què mengen abans dels partits.

El Girona, després de cinc derrotes consecutives, està preparant un partit vital dissabte a Fontajau (18h), on arriba el cuer, el Palència. “Esperem, com sempre, el pavelló ple. L’afició sempre està amb nosaltres, i és un partit molt important”, diu l’andorrà. “El Palència últimament ha millorat, amb el canvi d’entrenador [Luis Guil rellevava Marco Justo a mitjan desembre] són un equip més perillós. És un dia molt important, sobretot també per trencar la ratxa de derrotes i intentar tornar a agafar la bona inèrcia del principi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)