ACB

Marcos té una elongació a l’adductor dret

Bàsquet. ACB. L’equip de Salva Camps fa teràpia de grup amb un dinar a Fontajau per generar sinergies davant el mal moment

El jugador del Bàsquet Girona Juani Marcos, que durant el partit del dissabte a Fontajau va notar una punxada a la zona de l’adductor, té una elongació a l’adductor llarg de la cuixa dreta, segons han confirmat avui els serveis mèdics del club, que no han fixat terminis de retorn: “La seva evolució en el dia a dia marcarà el retorn a l’activitat amb el grup.” Un problema més, doncs, per al tècnic Salva Camps, que perd el base argentí, en una fase de la temporada de dificultats en què l’equip ha perdut els sis últims partits, el darrer, a més, a casa contra el cuer, el Zunder Palència, conjunt al qual havia derrotat a domicili en la primera volta. Per fer teràpia de grup, la plantilla va fer ahir un dinar de germanor a Fontajau per generar sinergies davant el mal moment esportiu.

Susisnkas: “Estem treballant molt”

El lituà Mindaugas Susinskas, que ahir va participar en la vuitena temporada de l’English on the court al costat de la jugadora de l’Uni Morgan Bertsch, va analitzar la situació: “Estem treballant molt, com sempre. Ens centrem a millorar i, naturalment, a guanyar partits. És el que busquem i el que treballem.” Respecte del Breogán, rival diumenge a fora (12.30 h), espera “un partit complicat i dur. A casa vam guanyar-los però no va ser gens fàcil.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)