ACB

El Barça torna a ensopegar amb el València (76-79)

Segona derrota en dos partits de lliga del Barça contra el València, capaç de capgirar el marcador tot i les baixes al joc interior amb un exercici carregat de fe que permetia els taronges posar-se per davant amb un 0-17 i no deixar mai al Barça posar-se per davant. Satoransky liderava l’intent de remuntada i el base txec deixava sol a Laprovittola, que a l’últim segon i tot sol fallava el triple que enviava el partit a la pròrroga.

Jovic de 6,75 m empatava a 19 al final del primer quart, amb el primer triple visitant després d’un inici erràtic a banda i banda i Willy Hernángómez (8 punts) castigant la dèbil posició de cinc taronja. Da Silva amb 5 punts seguits havia donat la iniciativa als blaugrana (5-2 triple), que arribarien a manar de 9 al segon quart (40-31 Kalinic a 1:04) després del xou de Parker: 10 punts, 4 rebots i 17 de valoració sense seure a la banqueta en tot el parcial. L’antiesportiva de Laprovittola després de fallar la jugada que havia preparat Grimau permetia els visitants marxar al vestidor amb el duel obert (40-38).

37 segons de la segona meitat, amb 2+1 de Willy i triple de Brizuela, passaven fins el temps mort de Mumbrú (46-38) i Satoransky en porta enrere establia la màxima (48-38), enfilada amb dues accions seguides d’Hernangómez (52-40) i Mumbrú tornava a aturar-ho desesperat amb les esmaixades de Da Silva i el base txec (58-44 a 5:34). Jovic amb dues accions seguides després de minut de Grimau encenia les alarmes (58-52) perquè els triples d’Ojeleye (58-57) i Robertson (58-60) suposaven el 0-14.

Robertson obria l’últim quart amb triple frontal (58-63) que suposava la màxima visitant i Laprovittola de 4,6 m tallava el 0-17 i Parra s’estrenava amb la primera cistella des del 58-44. L’esmaixada de Vesely (64-67) i una pilota seva que entra plorant servien per empatar a 68. Pradilla, carregat amb 4 faltes i Satoransky enfonsant-la (72-73) presentaven candidatura a home del partit, amb el visitant (13 punts) assistint Ojeleye a 2:36 (72-77, minut de Grimau).Parker de costat a costat després de robar-li al bot a Jones encenia el Palau (76-79) però el nord-americà es precipitava fallant de tres, el València esgotava els 24 segons i amb 17,7 la pilota acabava a mans de Laprovittola que, tot sol, fallava el tir de l’empat.