Eurocopa

Íñiguez: “El Besitkas és l’equip que millor juga en atac de Turquia”

“El nostre objectiu és guanyar el partit i, si no es pot guanyar el partit, treure el millor average possible per treure el partit de tornada a casa. Encara que guanyéssim, l’eliminatòria seguiria oberta perquè és un gran equip”. Així defineix el tècnic Roberto Íñiguez l’objectiu de l’Spar Girona demà dijous a la pista del Besitkas (18 h per Esport 3) en la semifinal de l’Eurocopa, competició en què arriba a aquesta eliminatòria per segona vegada en la seva història. El duel d’aquest dijous serà el primer d’una setmana exigent per a l’equip, que diumenge rebrà el Perfumerías Avenida.

L’equip gironí, tal com ha confirmat Íñiguez, tindrà la baixa sensible de la pivot australiana Marianna Tolo per problemes físics, concretament molèsties en la cama esquerra. Tampoc no podrà comptar amb Loz Nicholson, que no ha pogut ser inscrita perquè la lesió de Rebekah Gardner va ser posterior al termini.

“Per mi, el Besitkas és l’equip que millor juga en atac de Turquia i això vol dir que és un dels millors d’Europa perquè el seu entrenador ha tingut continuïtat i fitxa les jugadores que creu que s’adaptin al seu estil d’equip. Per mi tenen la millor quatre turca, Bayram, una jugadora que vaig voler fitxar per Mersin i que m’agrada molt. Tot el seu joc, però, gravita entorn a Dana Evans, que es capaç de jugar 40 minuts i quan acaba sembla que no hagi ni suat. La base de Chicago és portentosa i molt difícil de defensar i desgasta molt les defenses rivals. Però pel que llegeixo a la premsa, després de derrotar el Galatasaray, sembla que ja siguem a la final”, analitza en to crític el tècnic, que considera que el Besitkas “és més equip que el Galatasaray, que té més noms.” Quant a l’ambient té clar que serà intens: “Suposo que convocaran els fans del futbol, que son molt sorollosos. Tenim jugadores a les quals això no les afecta i d’altres que no hi estan tan acostumades i que quan van sortir a la pista del Galatasaray, miraven a tot arreu. És una experiència que ha de viure l’equip i com que ja vam viure l’ambient del Galatasaray, no ens agafarà tan per sorpresa.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)