Eurolliga

Grimau: “Hem de mantenir les bones sensacions contra l’Asvel”

El Barça afronta l’última jornada de la fase regular de l’Eurolliga amb la quarta plaça i el factor pista a quarts assegurat

L’entrenador del Barça, Roger Grimau, ha assegurat que plantejarà el partit de demà contra l’ASVEL Villeurbanne (21 h, Movistar) en l’última jornada de la fase regular de l’Eurolliga “com els altres 33”, perquè el quadre blaugrana no es pot permetre “cap relaxació” ni abaixar el nivell. “El partit és normal, el plantejarem com hem plantejat els 33 anteriors i anirem a totes. No ens podem permetre el fet d’abaixar el nivell, ni cap relaxació, hi hagi alguna posició per moure’s o no”, ha afirmat avui el tècnic des de la pista del Palau Blaugrana.

Tot i que el Barça té la quarta posició assegurada de forma matemàtica, escalarà posicions si guanya a França i el Mònaco i/o el Panathinaikos perden aquest vespre en els seus compromisos respectius contra el Bayern Munic i l’Alba Berlín. En tot cas, Grimau no s’ha volgut referir a possibles combinacions de resultats: “Hem de mantenir les bones sensacions i seguir en bona dinàmica. A nivell de resultat o de classificació no tenim res més a fer. No sabem què passarà (als altres partits), és especular, que és una cosa que no m’agrada fer.”

Willy Hernangómez, baixa per unes molèsties al genoll

Grimau comptava desplaçar-se a Lió amb els 14 jugadors del primer equip, però a última hora ha caigut de la llista Willy Hernangómez per unes molèsties al genoll dret. La seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers partits. Prèviament, el tècnic blaugrana havia tret importància al fet que el pivot madrileny no participés en la sessió final de tir per aplicar-se gel al genoll. “A aquestes alçades de temporada és impossible que hi hagi un jugador que no estigui amb molèsties. Ell ha entrenat normal i li hem tret els últims cinc minuts de tir. Sense més”, ha comentat.

D’altra banda, el tècnic del Barça ha vaticinat “un partit molt dur i competit” contra l’ASVEL, del qual ha avisat que “en els últims partits que ha jugat a casa ha entrat sempre amb avantatge en l’últim quart”. “És un equip molt físic, dels últims set partits n’han guanyat quatre. Serà complicat, no pot ser d’altra manera fora de casa. A més tenen un pavelló nou, segur que hi ha un gran ambient. Un partit en què hem de fer les coses molt bé per guanyar”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)