Eurolliga

La dinàmica és important

Bàsquet. Eurolliga. El Barça tanca la fase de grups amb els deures fets i el factor pista en quarts de final assegurat, però Grimau no vol cap mena de “relaxament” a la pista de l’Asvel Villeurbanne

El Barça de Roger Grimau, amb el quart lloc i el factor pista de quarts assegurat, arriba a l’última jornada de la fase de grups de l’Eurolliga amb els deures fets, però el tècnic en cap cas vol “relaxament” en la visita a la pista de l’Asvel Villeurbanne (21 h, Movistar). Ahir tant el Panathinaikòs com el Mònaco no van fallar en els seus respectius partits contra l’Alba Berlín (84-75) i el Bayern Munic (89-85) i, per tant, el conjunt blaugrana no variarà la quarta posició guanyi o perdi a França. En tot cas, Grimau va ser taxatiu sobre la preparació de la jornada: “El partit és normal i el plantejarem com hem fet els 33 anteriors. Anirem a totes. No ens podem permetre el fet d’abaixar el nivell, ni cap relaxament. Hem de mantenir les bones sensacions i seguir en bona dinàmica.”

Amb Nico Laprovittola en un moment molt dolç de forma i un Ricky Rubio cada cop amb maés incidència en el joc blaugrana, l’únic contratemps per a Grimau és la baixa de Willy Hernangómez, que ha quedat fora de la convocatòria per unes molèsties al genoll dret. Sobre el rival, l’entrenador remarca: “És un equip molt físic, dels últims set partits n’han guanyat quatre.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)