Eurolliga

El Barça vol aprofitar la primera oportunitat per passar a la F4

Bàsquet. Eurolliga. Rubio diu que passarà “el que jugui amb més físic i ganes”

El Barça es va guanyar a pols tenir avui la primera oportunitat de classificar-se per a la final a quatre de l’Eurolliga, i en el mateix escenari on dimarts va guanyar l’Olympiacòs (80-82) en el tercer partit dels quarts de final (1-2) buscarà la tercera victòria i el pas a la F4. Tot fa pensar que el quart partit de la sèrie entre l’Olympiacòs i el Barça (18.45 h) tornarà a ser intens i disputat. El conjunt blaugrana va haver de superar diversos desavantatges en el marcador i un joc físic i dur del conjunt grec, però va demostrar que estava mentalment preparat per fer-ho.

El conjunt que entrena Roger Grimau arriba a aquest quart enfrontament amb la inèrcia guanyadora, ja que després de perdre el primer partit a casa ha guanyat els dos següents. Per a l’Olympiacòs és una veritable final, ja que per continuar amb aspiracions de classificar-se per a la final a quatre ha de guanyar i forçar el cinquè i definitiu partit que es jugaria al Palau Blaugrana el dimecres 8. El base del Barça Ricky Rubio va explicar que l’eliminatòria la guanyarà “l’equip que jugui amb més físic i ganes”, i va afegir que en el tercer partit ja van demostrar que no abaixarien els braços.

El Real Madrid es va classificar per a la final a quatre guanyant a la pista del Baskonia per 98-102 i va posar el 3-0 definitiu en l’eliminatòria. El Fenerbahce va guanyar el Mònaco per 89-78 i es va avançar en la seva eliminatòria (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)