Espanyol

Encomanats a Joselu Mato

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau confia guanyar el primer matx a casa des de l’abril gràcies a l’estat de gràcia del seu atacant

L’Espanyol busca la millor vitamina que li pot permetre agafar energia, confiança i alçar el vol una vegada per totes. Evidentment l’equip blanc-i-blau és a temps de tot si continua treballant per ajustar els seus errors i minimitzar les mancances, que desgraciament són diverses. Als periquitos els ha passat de tot en només vuit jornades de lliga, sobretot pel que fa a errades clamoroses, gairebé totes, en la porteria. I el debat en aquesta línia no sembla que s’acabi en breu, al contrari que en la punta d’atac, on el davanter centre Joselu Mato s’ha erigit en el principal protagonista de l’equip marcant ja sis dianes, dues en l’últim enfrontament al camp del Cadis. “Joselu, ni abans estava tan malament ni ara és el cosí germà de Van Basten. Estem encantats amb el seu rendiment per tot el que aporta a l’equip, més enllà dels gols”, va dir en to d’ironia Diego Martínez, el tècnic de l’Espanyol, que respecte a les claus del partit hi va afegir: “Crec que hem estat a prop de la victòria contra tots els equips als quals ens hem enfrontat, i que hem estat molt competitius. Entre tots hem d’aconseguir limitar situacions anòmales, minimitzar errors i ser contundents.”

Diego Martínez va mostrar respecte al Valladolid, un equip que ha sumat quatre dels últims sis punts en joc i que té com a tècnic un mite de l’espanyolisme com Pacheta, que entre el 1994 i el 1999 va acumular 134 partits a la medul·lar. “El Valladolid ens posarà les coses molt difícils perquè acaba de competir a un nivell fantàstic”, va explicar el gallec, que tindrà les baixes de Rubén Sánchez i Pedrosa, lesionats, i Braithwaite, sancionat.

1 Partits guanyats 2

3 Partits empatats 2

4 Partits perduts 4

11 Gols a favor 6

16 Gols en contra 13

LA PRÈVIA

Joselu, ni abans estava tan malament ni ara és el cosí de Van Basten. Estem encantats amb el seu rendiment per tot el que aporta a l’equip
El Valladolid ens posarà les coses molt difícils perquè acaba de competir a un nivell fantàstic
Diego Martínez
entrenador de l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)