Espanyol

Diego Martínez: “És la força d’un sentiment”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, va valorar l’empat al Camp Nou, on els blanc-i-blaus no puntuaven des del 2009.

Les sensacions

“Més que rei, ha estat la força d’un sentiment. Ens ha empès en moments en què havíem de patir. Ens hem refet d’un gol molt aviat, que en aquests partits és molt complicat”

Els efectes de l’empat

“No penso gaire més enllà. Crec que és un punt que ens reforça anímicament, però ja veieu com costa fer punts. Em sento molt orgullós d’aquests jugadors, generosos en l’esforç i fidels al plantejament del partit. L’equip ha sabut tenir el cap fred, estar ben organitzat i aprofitar els moments. N’estic molt orgullós”

Retocs per Lewandowski?

“És una situació insòlita, que crec que ha sorprès a tot el món del futbol, i genera un precedent molt complicat. A partir d’aquí, si alguna cosa tenim és que ens adaptem i competim. Estem preparats per tot i per competir, independentment de les circumstàncies. L’equip ha competit francament bé i ha merescut el punt”.

Álvaro Fernández

“Me n’alegro molt per ell, per Joan, per Benjamin, per l’àrea de porters. És una posició de la qual necessitàvem bon rendiment, i ell ha arribat preparat, amb un procés de millora i creixement amb nosaltres. Nosaltres veiem els rendiments, no el DNI ni l’edat. Tot i que sigui una posició una mica especial, qui rendeixi millor jugarà.”

L’arbitratge de Mateu Lahoz

“Si alguna cosa tinc és que m’he guanyat el dret a no comentar mai res sobre els àrbitres. Hi ha hagut poques faltes, en un partit amb ritme i tensió, com són els derbis. I estem parlant d’un dels millors àrbitres del món.”

Punt d’inflexió?

“L’equip dona el que té, creu en el que fa. És cert que els nostres problemes hi són, però l’impacte anímic i la confiança ens ajuda. És molt difícil guanyar partits. No em cansaré de destacar l’orgull que sento per aquests jugadors.”

Jornada adulterada?

“El club ha estat molt clar. És un precedent molt complicat.”

Joselu

“El que més m’agrada és que ell està content pel gol però sobretot per l’equip, per fer un punt més. L’equip és generós, s’esforça, cada cop defensem millor. Hem millorat problemes que teníem al principi. Fa quatre mesos no estàvem preparats per fer aquest tipus de partits. La força d’un sentiment ens ha ajudat moltíssim en un dia tan assenyalat. Això quedarà per a la història.”

Gols rebuts

“S’ha de continuar creixent i millorant en aquest aspecte, però molts gols són accions molt puntuals, individuals.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)