Espanyol

Fi a la ratxa d’imbatibilitat

Espanyol. Els blanc-i-blaus perden per primera vegada a l’RCDE Stadium en aquest 2023 contra una Real Sociedad que domina el matx de cap a peus i continuen a un punt del descens

Espanyol 2 Real Sociedad 3

ESPANYOL:Álvaro Fernández, Óscar Gil (Rubén Sánchez, 46’), Cabrera, Calero (Sergi Gómez, 44’), Puado, Vini de Souza (Gragera, 90’), B. Oliván, Braithwaite, Nico Melamed (Denis Suárez, 46’), Aleix Vidal (Lazo, 69’).REAL SOCIEDAD:Remiro, Zubimendi, Illarra (Marin, 81’), Zubeldia, Barrene (A. Sola, 81’), Oyarzabal (Navarro, 71’), Take, Rico, Sorloth (Carlos Fernández, 81’), Brais Méndez (Merino, 71’), Le Normand.GOLS:0-1 (23’) Take Kubo. 0-2 (51’) Sorloth. 0-3 (63’) Cabrera (P.P). 1-3 (74’) Darder. 2-3 (87’) Brian Oliván.ÀRBITRE:Muñiz Ruiz.T.G.:Óscar Gil, Braithwaite.T.V.:Cabrera, per doble targeta groga.PÚBLIC:15.867 espectadors a l’RCDE Stadium.

L’Espanyol va veure trencada contra la Real Sociedad la seva ratxa de bons resultats a l’RCDE Stadium des que ha començat aquest 2023. Després de dos empats (Girona i Osasuna) i una victòria (Betis) a casa, l’equip dirigit per Diego Martínez es va veure incapaç d’esgarrapar algun punt contra un dels clars candidats a jugar la Champions la temporada vinent. Els d’Imanol Alguacil van recuperar sensacions en un partit en què clarament van ser superiors i que, per moments, van fer el que van voler. Els bascos, molt còmodes sobre el terreny de joc, guanyaven totes les segones jugades i sense fer pràcticament res d’especial arribaven amb una certa facilitat a la porteria defensada, un cop més, per Álvaro Fernández. Els gols de Take Kubo, Sorloth i Cabrera, en pròpia porta, van sentenciar un duel en què els periquitos, al final, van estar a punt de fer saltar la sorpresa amb les dianes de Sergi Darder i Brian Oliván en el tram final. No hi va haver temps per a més gols, però sí per a l’expulsió de Cabrera en el temps afegit per doble targeta groga i es perdrà el proper partit, contra l’Elx.

Així doncs, l’Espanyol va perdre una gran oportunitat per fer un pas de gegant en la classificació, ja que rivals directes com el Girona, el Celta, l’Almeria i el València havien cedit en els seus respectius partits. Uns resultats, però, que tot i la derrota, els mantenen vius en la seva lluita titànica per la permanència, ja que continuen una setmana més fora del descens, ara mateix a un punt.

Un cop més, l’Espanyol, va haver d’afrontar aquest matx amb nombrosos contratemps. Joselu, la gran referència en atac i el jugador més decisiu de l’equip, va tornar a veure el partit des de la graderia per unes molèsties als isquiotibials de la cama esquerra. A aquesta baixa sensible s’hi va afegir l’absència en l’últim moment de César Montes, que no es va poder recuperar d’unes molèsties musculars, i en el seu lloc va entrar Calero, que va haver de ser substituït abans del descans per un cop al genoll dret. Sí que hi va ser Braithwaite, tot i que Diego Martínez ja havia avisat que no estava al 100%. Ahir no va ser el dia del danès, que no va tenir cap ocasió clara per obrir la llauna i li va costar entrar en joc. Óscar Gil i Vini de Souza van tornar a l’onze després de complir sanció.

Com era de preveure en un partit entre dos rivals necessitats de punts, el matx va començar a un ritme alt. L’Espanyol va sortir amb la porteria entre cella i cella, i van disposar d’una ocasió claríssima en la primera arribada en el minut 4, amb una rematada de cap de Calero que va refusar en una gran intervenció Remiro. A partir d’aquí, els periquitos es van desdibuixar, i la Real Sociedad ho va aprofitar per distanciar-se amb les dianes de Take (23’), Sorloth (51’) i Cabrera (63’) en pròpia porta. Amb aquest 0 a 3 al marcador, els d’Imanol Alguacil es van relaxar, i Darder (74’) i Oliván (87’) ho van aprofitar per escurçar la diferència. Dos gols insuficients.

ELS VESTIDORS

Hi ha errors que hem de continuar corregint; quan no en fem, les nostres possibilitat de guanyar es multipliquen
La Real Sociedad ha estat molt superior, però l’equip no s’ha rendit en cap moment
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)