Espanyol

Diego Martínez: “La Real Sociedad ha estat molt superior a nosaltres”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez. ha comparegut en roda de premsa després de la derrota per 2 a 3 contra la Real Sociedad. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“S’ha d’acceptar que la Real Sociedad ha estat superior a nosaltres. Ens han superat i han fet un gran partit. Nosaltres hem començat bé el partit amb l’ocasió de Calero, però a partir del gol han estat superiors. La segona part també l’hem començat bé. Si alguna cosa té aquest equip és que mai es rendeix. Al final, ens ha anat molt malament l’expulsió de Cabrera perquè ho continuàvem intentant, tot i que ells han estat molt superiors a nosaltres”.

Gols encaixats

“Hi ha errors que hem de continuar millorant i corregint. És una pena que ens passi al nostre camp perquè quan no passa les nostres possibilitats de guanyar es multipliquen. També ens ha fet molt de mal el tercer gol. Insisteixo que tot i el gran partit de la Real Sociedad i la dificultat del marcador, l’equip no s’ha rendit en cap moment i ho ha continuat intentant fins a l’últim moment. Amb el 2 a 3 és una pena”.

Canvi de dibuix al descans

“Hem buscar no quedar-nos en inferioritat numèrica amb les targetes que teníem. Era un partit per més duels individuals i volíem trobar més continuïtat als puntes. Amb un jugador més al mig del camp hem tingut més control i ens ajudava en les transicions. És una pena l’acció del 0 a 2 perquè és una pèrdua de pilota que ens ha condemnat”.

Calero

“Ara mateix està lesionat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)