Espanyol

Diego Martínez: “Avui hem estat imprecisos, però ho hem intentat fins al final”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa després de la derrota per 2 a 1 contra el Valladolid. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“Ha estat un partit estrany. Ens ha costat entrar. Ells han entrat molt endollats. Sabíem que l’inici seria important. En la primera part l’equip ha anat de menys a més. Volíem avançar-nos en el marcador i, lamentablement, no ha estat així. La primera part l’hem acabat bé, tenint el travesser de Puado i tres o quatre accions que ens ha faltat la precisió que sí vam tenir en altres ocasions. En la segona part hem començat bé, però sense aquesta precisió final. L’equip ho ha intentat fins el final. Ha estat un partit amb moltes fases, bones i dolentes. Ens ha costat. Ha estat un partit difícil i en el que no ens hem trobat còmodes.”

Lesió Brian Oliván

“No sabem encara que té. Ha estat un contratemps, però ens hem adaptat”.

Lluita molt dura en la part baixa de la taula

“Nosaltres volem guanyar. Si hi ha igualtat és perquè és molt difícil guanyar. Qualsevol equip pot guanyar. Abans de tots aquests partits hauríem firmat un 6 de 9. Evidentment, hi ha coses a millorar. Avui hem estat imprecisos, però ho hem intentat fins el final”.

Puado porta 4 pals aquesta temporada

“Ha fet un bon partit. Crec que ha tingut un paper protagonista avui. Arribava molt just al final del partit i, per això, l’hem canviat. El rendiment d’ell és molt bo, tot i que no troba el gol ens ajuda en molts altres aspectes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)