Espanyol

Edu Expósito: “Estic segur al cent per cent que ho tirarem endavant”

El migcampista blanc-i-blau ha parlat de la mala situació que està vivint l’equip abans del partit contra el Betis

Edu Expósito ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit de dissabte al Benito Villamarín contra el Betis a les 18:30h. “Ara mateix no ens podem centrar en el rival, només val guanyar”, ha avisat el migcampista. Després de tres mesos sense estar en l’11 inicial, ha confessat que va viure la titularitat en el partit contra l’Athletic “amb molta emoció”, però que “en la situació actual no importen les individualitats”. “Sabem que hi ha elements externs que no podem controlar, per això ens hem de concentrar en la nostra feina. Estic segur que ho tirarem endavant al cent per cent” ha assegurat Expósito.

Sobre l’arribada de Luis García a la banqueta blanc-i-blava, veu “al vestuari molt unit i motivat i intentant assimilar les idees del nou entrenador ràpidament”. “Tenim equip per fer un joc més atractiu, tal com vol l’entrenador, i ja es van veure petites coses a l’últim partit. No requereix una adaptació extrema, malgrat que hi ha matisos que hem de treballar”, ha desvetllat el migcampista.

Per acabar, ha comentat el tema de la confiança, i ha reconegut que una victòria contra el Betis els “ajudaria molt”. No obstant això, ha transmès la seva tranquil·litat, ja que “miro al company que tinc al costat i confio en la salvació, estem més que capacitats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)