Espanyol

Deu ‘finals’, la meitat de les quals a vida o mort

Espanyol. Els de Luis García s’han d’enfrontar amb el Cadis, el Getafe, el Sevilla, el València i l’Almeria, cinc equips immersos en la lluita per la permanència

L’Espanyol va acabar la jornada 27 en zona de descens. Una setmana després, i amb canvi d’entrenador pel mig, l’equip es manté en la mateixa posició, però a més distància de la permanència, ja que el Valladolid, l’Almeria i el Cadis van sumar punts. La jornada 28 ja és història i els blanc-i-blaus miren cap a la 29. El final és més a prop i la reacció, cada cop més urgent. Deu partits i deu finals per al conjunt de Luis García que comencen dissabte al camp del Betis.

L’escenari no és gens encoratjador per a un Espanyol que contra l’Athletic va tornar a naufragar i va demostrar les mancances que l’han anat condemnant al llarg d’una de les pitjors temporades de la història. Ara bé, l’equip periquito té alguna cosa a la qual aferrar-se i el calendari n’és una. Els de Luis García han de visitar el Benito Villamarín, l’estadi de la Ceràmica i Vallecas, a banda de rebre el Barça i l’Atlético, però la meitat d’aquestes finals seran contra equips que s’hi estan jugant la permanència. Divendres 21, el Cadis visita Cornellà-el Prat. En la jornada 32 ho farà el Getafe i, una setmana més tard, l’Espanyol visitarà el Sevilla. Els blanc-i-blaus tancaran la lliga contra el València i l’Almeria.

Guanyant aquests cinc enfrontaments, l’Espanyol té molts números per salvar-se. El problema, però, és que les sensacions que deixa l’equip no són gaire esperançadores. Ara bé, molts dels equips de la part baixa també s’han d’enfrontar entre si. El Valladolid i el València, ara mateix els dos equips més pròxims als blanc-i-blaus, s’han d’encreuar i han de jugar contra el Sevilla i el Cadis. El conjunt de Pucela també s’ha d’enfrontar amb l’Almeria i el Getafe, dos clubs que també s’han de trobar d’aquí a final de curs. Una sèrie de duels que faran que els equips perdin punts, situació que podria beneficiar l’Espanyol.

Betis - Espanyol
Dissabte 15 d’abril, 18.30 h
Espanyol - Cadis
Divendres 21 d’abril, 21 h
Vila-real - Espanyol
Dijous 27 d’abril, 19.30 h
Espanyol - Getafe
Diumenge 30 d’abril, 18.30 h
Sevilla - Espanyol
Dijous 4 de maig, 19.30 h
Espanyol - Barça
13 o 14 de maig
Rayo - Espanyol
20 o 21 de maig
Espanyol - Atlético
23, 24 o 25 de maig
València - Espanyol
27 o 28 de maig
Espanyol - Almeria
3 o 4 de juny
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)