Espanyol

Amb l’aigua fins als genolls

Espanyol. Ja en zona de descens i després d’un punt sumat dels últims 21 disputats, el conjunt blanc-i-blau, necessitadíssim, visita el Vila-real

L’aigua continua entrant, i l’Espanyol no és capaç de reparar la fuita. Un punt dels últims 21, amb una ratxa de sis derrotes seguides trencades amb l’últim empat recollit, han agreujat la situació i l’aigua arriba ja fins als genolls. Penúltim a la taula, la permanència és a 3 punts, i la necessitat del triomf, per treure almenys una mica d’aquesta metafòrica aigua, és imperiosa. Aquesta tarda (19.30 h) al feu del Vila-real, al conjunt blanc-i-blau se li presenta una oportunitat. “L’equip necessita tranquil·litzar-se perquè arribi aquesta victòria”, va dir en la prèvia Luis García. “No podem estar nerviosos amb la pilota, perquè així estarem més a prop. Cal tenir més calma. I també necessitem el compromís defensiu de tots, perquè amb la porteria a zero també es creix”, va seguir el tècnic, que va concloure: “La tranquil·litat i la paciència ens donaran la victòria.”

Per al duel a La Cerámica, l’entrenador periquito, que ha dirigit tres partits amb un bagatge de dues derrotes i un empat, continuarà sense poder comptar amb Brian Oliván. A l’altre bàndol, Quique Setién no tindrà encara ni Gerard Moreno ni Raúl Albiol. “Per a l’Espanyol no sé si és un partit vital, però sí molt important. El seu nivell d’exigència serà molt alt, per la qual cosa espero un partit molt difícil i molt complicat”, va dir el preparador al capdavant d’un grup que lluita per ser a Europa el curs vinent.

14 Partits guanyats 6

5 Partits empatats 10

11 Partits perduts 14

39 Gols a favor 35

30 Gols en contra 49

LA PRÈVIA

L’equip necessita tranquil·litzar-se perquè arribi aquesta victòria. Cal tenir més calma
Luis García
TÈCNIC DE l’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)