Espanyol

Luis García: “L’equip es continuarà aixecant perquè estic convençut que ho podem aconseguir”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha comparegut en roda de premsa després de la derrota per 4 a 2 contra el Vila-real. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“Hem aconseguit fer dos gols al camp del Vila-real i, tot i això, no ens emportem res. En la primera part ens han generat molt, però a la segona hem estat més ajustats i no ens han generat tant com per fer quatre gols. És una desgràcia, però lluny de quedar-nos en aquesta desgràcia en dos dies tenim un altre partit. Ens hem de tornar a aixecar. Aquest equip està fet a base de cops. S’ha aixecat cada cop i ho continuarà fent”.

Factor mental

“L’equip ho fa tot per canviar aquesta “sort”. L’equip fa moltíssimes coses per aconseguir resultats. El que hem de fer és continuar intentant-ho i insistint. És l’única manera. L’equip es continuarà aixecant perquè estic convençut que ho podem aconseguir. Ens aixecarem perquè en dos dies tenim una final”.

Debilitat defensiva

“És així. Avui han estat dos gols en situacions de pilota aturada. S’ha de continuar insistint, intentar ajudar-nos i millorar el treball defensiu. A partir d’aquí, continuar creixent. S’ha de mirar el futur. I aquest són dos dies. Tothom està pujat al mateix vaixell. L’equip està viu perquè no és fàcil aixecar-se de tants cops que ha rebut. Avui ho hem tornat a fer i ho tornarem a fer. No tinc cap dubte”.

Preparació física de l’equip

“És una part important i preocupant. Però em preocupa més l’aspecte mental. Si l’equip està mentalment endollat i viu, com ho crec i sento, al final el físic va. Quan vols una cosa és igual la part física. La part mental sempre és més important i ho dona tot. El diumenge ho donaran tot per aconseguir la victòria”.

Jugada del penal

“Entrem en l’etern debat de les mans. Són situacions molt complicades. Sense cap dubte, el jugador mai té la intenció de parar aquesta pilota amb la mà. Són situacions complicades, igual que la de la targeta vermella. Avui aquestes decisions ens han caigut en contra, esperem que en el futur tinguem aquesta fortuna que aquestes mans interpretables caiguin de la nostra part”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)