Espanyol

Brian Oliván: “Els jugadors ens hem buscat aquesta situació i només nosaltres la podem solucionar”

El lateral de l’Espanyol ha parlat de la situació de l’equip després de la victòria de diumenge contra el Getafe

Brian Oliván ha parlat pels serveis de comunicació de l’Espanyol després de guanyar diumenge contra el Getafe a l’RCDE Stadium. “La victòria arriba en un moment molt important de la temporada, i davant de la nostra afició”, ha explicat. El lateral esquerre ha avisat que els esperen “sis finals”, amb el repte de la salvació. “Seran partits molt difícils on haurem de donar el 120%”, preveu Oliván. Sobre haver de lluitar per la permanència, creu que “els jugadors ens ho hem buscat” i que depèn només d’ells sortir d’aquesta situació.

Després de set partits lesionat, on l’equip blanc-i-blau no ha guanyat ni una sola vegada, Brian Oliván tornava a una llista de convocatòria en l’enfrontament contra el Getafe. “Des de fora es viu molt pitjor. Sents la impotència de voler ajudar en un mal moment i no poder”, ha confessat. A més, ha reconegut que no entén per què l’àrbitre no va treure targeta groga en la jugada que es va lesionar.

Per acabar, el defensa català ha demanat el suport de l’afició en aquest tram final de la temporada. “Per nosaltres l’afició és molt important, ja que ens motiva i ens ajuda a donar un extra en el camp. Ho donarem tot perquè l’Espanyol s’ha de mantenir a primera divisió”, ha promès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)