Espanyol

Arguments per creure-hi

Espanyol. La primera victòria amb Luis García impulsa els periquitos, que aprofiten una jornada en què la resta de resultats acompanyen

Quan més enfonsat estava l’equip, l’Espanyol torna a creure. I és que la victòria contra el Getafe (1-0) ha suposat una dosi de moral molt gran per a un vestidor que necessitava urgentment una alegria, perquè si bé l’arribada de Luis García havia deixat veure algunes millores, això no s’’havia traduït en resultats. Diumenge, però, els blanc-i-blaus sí que van sumar els tres punts el dia que s’hi jugaven mitja vida, ja que no guanyar el Getafe a casa hauria estat posar un peu i mig a 2a divisió A. Amb la victòria torna l’esperança, i no n’hi ha per a menys, ja que l’Espanyol s’ha situat a dos punts de la permanència i no té la diferència de gols particular perduda contra cap rival de la zona baixa –la té guanyada amb el Getafe i pendent de definir amb el València i l’Almeria, els equips que marquen la salvació–. I és que, a banda del Cadis, la resta d’equips de baix no han sumat aquesta jornada.

Més enllà de la victòria, l’Espanyol va recollir un grapat de bones notícies del partit contra el Getafe. La primera, el fet de deixar la porteria a zero per segon partit consecutiu a casa, cosa que fa créixer la confiança de l’equip abans de visitar el Sevilla i rebre el Barça en dos partits de màxima exigència, però en què els de Luis García farien bé de rascar algun resultat positiu per no tornar-se a enfonsar. La segona, el fet que Joselu marqués, encara que fos de penal, per segona jornada consecutiva, i és que el punta, que ja suma 14 dianes, només havia marcat un gol en els vuit partits anteriors. I la tercera, el fet de veure com jugadors que no han tingut un rol important durant el curs agafen protagonisme i responen en un moment delicadíssim, com és el cas de Melamed i Pedrosa, dos jugadors de la casa que estan cridats a ser importants d’aquí al final de curs.

LA VALORACIÓ

L’afició es mereixia una victòria. Ens ho deixarem tot per salvar-nos i ho aconseguirem
Joselu Mato
davanter de l’espanyol
Ens estem adaptant bé a les idees del tècnic. Confiem en nosaltres i ho aconseguirem
Nico Melamed
migcampista de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)