Espanyol

Luis García: “Només penso a guanyar. El Barça em queda molt lluny”

Luis García ha parlat aquest migdia en la prèvia del partit que demà l’Espanyol disputa al feu del Sevilla (19.30 h). Les seves declaracions:

Les baixes

“A banda de Gragera (lesió) i Braithwaite (sanció) No hi ha cap jugador tocat. Estem tots disponibles”.

La proposta contra el Getafe, també contra el Sevilla?

“Cada context és diferent, però la nostra idea continua sent protagonistes amb la pilota. Sabem que ens enfrontem a un rival que principalment pressiona i és agressiu i intens a camp contrari. Evidentment, aplicarem alguns matisos en funció del contrincant per poder atacar els espais que puguin deixar a camp contrari. Intentarem trobar aquests espais”.

El Sevilla de Mendilibar

“És un entrenador que imprimeix molta intensitat i verticalitat als seus equip. Molta gent a àrea rival, molta centrada lateral... ningú descobrirà ara el Sevilla, que té jugadors per fer dos onzes amb jugadors que serien titulars en qualsevol equip de la lliga espanyola. Tenen molt de nivell. No obstant, tenim armes per fer mal al rival i arribem en un bon moment com a físic, futbol i mental”.

Sergi Gómez

“Des que hem arribat hem vist evolució perquè té moltes ganes d’aprendre brutals i és digne d’elogi parlant d’un jugador de més de 30 anys i més de 400 partits a primera. El coloquem al mig de la defensa de tres perquè dóna pausa al joc, sap fixar els rivals amb passades i interpreta bé els assetjaments dels rivals. Pot jugar en aquesta demarcació i també en una de dos centrals. M’ha cridat molt l’atenció les seves ganes d’aprendre”.

Brian Oliván pot fer de central?

“No juguem mai amb només un sistema. Pot ser que Brian jugui com a central o laterali Pedrosa lateral o extrem. És un regal comptar amb tots dos”.

Pronòstics o mirar-se a un mateix?

“Quan comences a fer pronòstics, mai encertes. És gastar energia per a res. Ens centrem a millorar els nostres futolistes i a sumar de tres en tres. Ens hem d’oblidar del què passi a fora. Això és el que ens permetrà aconseguir la permanència”.

Alliberament després de la victòria?

“He notat bé l’equip i receptiu des del primer dia. Quan guanyes, tots som més guapos, és lògic, però els jugadors es mereixien aquesta victòria. Ara bé, això ja és passat, hem de repetir aquest triomf en el temps i repetir-ho en diferents contextos, a fora a casa i contra qui sigui”.

El Barça pot ser campió al RCDE Stadium

“Només penso en nosaltres i a guanyar demà. Això del Barça em queda molt lluny ara mateix”.

Nico Melamed

“Nico no pot ser una promesa, sinó una realitat. Com va ser l’altre dia. Hi hem vist una evolució des de la nostra arribada. La nostra manera de jugar el beneficia. Ara, és ell que ha de disfrutar i de demostrar tot el futbol que té a dins. Els companys i el cos tècnic hi confiem moltíssim. El veia molt per la televisió i m’encantava, com Puado. Esperem que sigui l’inici d’un gran final de temporada per Nico”.

El Sevilla ve de perdre contra el Girona

“No sé si és bo o dolent. És cert que d’aquí a set dies tenen un partit molt important, però tenen prou jugadors i una plantilla àmplia per afrontar dues competicions. No pensem si el Sevilla ha perdut contra altres equips. El Girona té un equip molt ben treballat i juga molt bé a futbol. Tenim clar que nosaltres també els podem vèncer”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)