Espanyol

L’Espanyol s’imposa al Rayo i continua somiant amb la permanència (1-2)

En un duel de vida o mort, l’Espanyol no ha fallat i s’ha imposat al Rayo amb gols de Sergi Darder (23’) i Melamed (59’). Amb aquesta victòria, els blanc-i-blaus se situen a un punt de la permanència quan queden 3 partits per disputar-se. RDT, de penal, ha fet el gol del Rayo (42’).

El partit ha començat a un ritme trepidant. L’Espanyol ha sortit amb ganes i amb la idea clara de buscar atacs directes amb Joselu com a protagonista. Per la seva banda, el Rayo ha intentat fer-se amb la possessió de la pilota i buscar els espais per generar perill. Raúl de Tomás ha estat el primer que ho ha provat (6’) amb un xut des de molt lluny que ha refusat la defensa blanc-i-blava. Poc després, el conjunt orientat per Iraola l’ha tornat a tenir amb un xut amb rosca de Trejo que ha marxat desviat. En un duel ple de tensió i nervis, l’Espanyol ha disposat de la primera ocasió en el minut 13 amb una rematada de Joselu que ha refusat Dimitrievski amb els punys. Els periquitos s’estaven mostrant molt agressius en la pressió, però amb moltes imprecisions i falta de claredat per sortir amb la pilota controlada. RDT, molt endollat en el seu primer enfrontament contra el seu exequip, ha obligat a fer una gran intervenció a Pacheco després d’una gran passada en llarg de Lejuene. Tot i que el Rayo era el que tenia el gol més a prop, ha estat l’Espanyol el primer que ha colpejat. Quan més ho necessitava el seu equip, ha aparegut el capità. Sergi Darder ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa amb un xut creuat i sec. Amb aquesta diana, el Rayo encara ha pujat més de revolucions, buscant amb insistència el gol de l’empat. En la recta final de la primera part, Hernández Hernández ha xiulat penal a favor dels madrilenys per unes mans d’Óscar Gil dins l’àrea. RDT, des dels onze metres, no ha fallat i ha igualat el marcador. Sergi Gómez, amb una rematada de cap, ha desaprofitat una ocasió claríssima per marxar als vestidors amb avantatge.

A la represa, l’Espanyol ha sortit amb empenta, i Melamed ha estat a punt d’avançar els visitants en fins a dues ocasions. Primer amb una rematada de cap que ha atrapat Dimitrievski sota pals, i en la següent jugada, amb un xut potent des de la frontal que ha marxat lleugerament desviat. A l’altra àrea, Pacheco també ha hagut d’intervenir amb un xut creuat d’Álvaro García. I en el minut 58, una pèrdua de Calero al mig del camp ha pogut costar molt cara. I és que Isi Palazón, amb tot a favor, ha enviat l’esfèrica als núvols. En la jugada posterior, l’Espanyol s’ha tornat a avançar. Un altre cop Sergi Darder ha estat el gran protagonista. Slalom impecable del capità, que es planta a la frontal i estavella la pilota al pal. Melamed recull el refús per situar l’1 a 2 al marcador. Els d’Iraola han continuat assetjant constantment la porteria rival, però l’Espanyol s’estava aferrant amb dents i ungles. La més clara, però, l’ha tornat a tenir el conjunt blanc-i-blau, amb un mà a mà de Puado davant Dimitrievski, que incomprensiblement el davanter periquito no ha transformat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)