Espanyol

Luis García: “Aquest equip està molt viu”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha atès els mitjans de comunicació després d’aconseguir tres punts d’or contra el Rayo (1-2). Amb aquesta victòria, els blanc-i-blaus se situen a un punt de la permanència quan queden 3 jornades per disputar-se. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Tensió que ha viscut des de la banqueta

“Això és el futbol. Quan estàs en aquesta situació, cada cosa que passa et remou per dins, però en realitat estava tranquil perquè el treball dels jugadors estava sent extraordinari. S’han deixat absolutament tot per tirar el partit endavant. Sabíem que era un partit crucial per apropar-nos a l’objectiu, i s’ha vist un molt bon Espanyol, amb molt criteri amb la pilota i defensivament solvent i fort”.

Com s’ha gestionat aquest partit crucial

“Els jugadors ho han desenvolupat de la millor manera. Ells sabien perfectament de la importància del partit. L’altre dia vam rebre un cop molt dur a casa en el derbi, però aquest equip està fet a base de cops. El de l’altre dia va ser molt dur, i quan la gent es creu que aquest equip està mort, aquest equip està molt viu i amb moltes ganes de continuar fent coses i sumar de tres en tres”.

“Quan veus un equip que competeix d’aquesta manera, tant els jugadors que han sortit d’inici com els que han sortit després, estàs més tranquil. S’han deixat la vida. Hi ha jugadors al vestuari amb llàgrimes als ulls a causa del patiment i el treball diari. Al final, és dur, però el futbol transmet moltes emocions”.

Partit contra l’Atlético

“Nosaltres no estem per escollir moments. Volem continuar treballant de la mateixa manera, amb la mateixa convicció i amb la mateixa energia que hem transmès avui. A partir d’aquí, segurament estarem més a prop de la salvació, que és l’únic objectiu. Volem tornar a casa, amb la nostra gent perquè ens farà costat al màxim. Esperem regalar-los un gran partit i aconseguir tres punts que ens apropin a l’objectiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)