Espanyol

La reconstrucció és un fet

Espanyol. El club blanc-i-blau anuncia l’adeu d’Aleix Vidal, la vuitena baixa aquest estiu. El de Valls s’afegeix a Joselu, Pedrosa, Álvaro Fernández, Pierre–Gabriel, Vini Souza, Dani Gómez i Denis Suárez

L’Espanyol està obligat a reconstruir-se. El descens a l’infern ve amb factures en clau emocional, econòmica i també esportiva. Per tot plegat –ja que, encara que sembli que no, tot està connectat–, l’equip ha de canviar d’imatge per generar noves il·lusions, per quadrar números i per construir un conjunt que li permeti tornar a primera divisió. I en això està treballant, amb el nou director esportiu, Fran Garagarza, al capdavant.

En espera de nous fitxatges, de moment sí que hi ha baixes, vuit ja de l’equip que va descendir. La darrera és la d’Aleix Vidal, comunicada ahir al vespre pel club. El futbolista de Valls, que va arribar a l’entitat periquita l’estiu del 2021 procedent del Sevilla, s’acomiada dues temporades després, en què ha disputat 62 partits oficials entre lliga i copa, havent marcat dos gols. “Ha tingut un comportament exemplar i molt professional durant la seva etapa com a futbolista del primer equip”, va destacar el club en una nota en què li va desitjar “tota la sort en aquesta nova etapa que està a punt de començar”. Vidal, doncs, que va acabar contracte amb l’Espanyol el 30 de juny, no ha arribat a un acord de renovació i es converteix en agent lliure. El carriler s’afegeix als adeus de Joselu Mato, Adri Pedrosa, Álvaro Fernández, Pierre-Gabriel, Vini Souza, Dani Gómez i Denis Suárez.

Cares noves

Uns marxen, però uns altres tornen. És el cas dels cedits: Tony Vilhena, Landry Dimata, Pol Lozano, Jofre Carreras, Álvaro Vadillo, Max Sevensson i Miguel Llambrich. Luis García i el club hauran d’avaluar què han de fer amb cadascun d’ells. D’altra banda, qui s’incorpora segur, però per al seu staff, és Íñigo Arteaga, que serà el nou entrenador de porters de l’equip i ocuparà la vacant de Jesús Salvador.

L’equip torna a la feina; avui, primera sessió

Ahir l’Espanyol es va posar en marxa amb les revisions mèdiques i els tests físics per a la plantilla. Es van poder veure retorns com els de Tonny Vilhena i Pol Lozano –a les fotos–. Avui a la tarda (19 h), tindrà lloc el primer entrenament col·lectiu, a la CE Dani Jarque.

Manolo González agafa les regnes del filial

Amb una àmplia experiència en el futbol més modest (Montañesa, Badalona, CD Ebre i Sociedad Cultural i Recreativa Peña Deportiva), Manolo González agafa les regnes de l’Espanyol B a segona divisió FEF. “La meva funció és ajudar que arribin jugadors al primer equip. Si no aconseguim això, no ens val ni quedar primers en la lliga”, va dir el tècnic en la presentació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)