Espanyol

Luis García: “És un triomf merescut pel treball de tots els jugadors”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria per 1 a 4 contra el Llevant al Ciutat de València. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“Les coses han sortit bé. Li hem de donar molt valor a aquest partit. Ens enfrontàvem a un rival extraordinari, amb un gran entrenador i moltes variants ofensives molt difícil de defensar. Avui ha sortit tot el que havíem plantejat i, com dic sempre, soc un gran afortunat de tenir un grup que hi creu. Triomf merescut pel treball de tots els jugadors. El partit ha estat molt bo, però hem de tenir tranquil·litat”.

Desplegament ofensiu, amb 4 gols

“S’arriba aquí pel treball de tots els jugadors, i la implicació i les ganes de millorar de tots ells. S’ha de gaudir d’aquesta victòria, però això no s’atura i hem de continuar treballant pel següent partit. Creiem molt amb el que fem i estic molt content per Puado i Nico, que necessitaven aquests gols. Dos nois criats a casa nostra, i això encara té més mèrit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)