Espanyol

Victòria de molt prestigi

Espanyol. Els blanc-i-blaus, amb un doblet de Melamed i Puado, superen el Llevant, un rival directe en la lluita per l’ascens, i se situen líders, en espera del que faci diumenge el Saragossa

Llevant 1 Espanyol 4

LLEVANT:Femenías, Capa, Alex Muñoz, Àlex Valle, Dani Gómez (Brugué, 62’), Rubén Vezo, Clemente (Cantero, 62’), Rey, Lozano (Blesa, 91’), Bouldini (Dela, 74’), Andrés García (Fabrícia, 75’).ESPANYOL:Pacheco, Calero, Cabrera, Puado, Pol Lozano, Pere Milla (Antoniu, 88’), Ramon, Jofre (Salvi, 46’), Edu Expósito (Gragera, 68’), Nico (Lazo, 85’), Omar.GOLS:0-1 (13’) Nico. 1-1 (34’) Bouldini. 1-2 (45’) Puado. 1-3 (65’) Nico. 1-4 (84’) Puado.ÀRBITRE:González Esteban.T.G.:Cap.T.V.:Rubén Vezo.PÚBLIC:15.548 espectadors al Ciutat de València.

L’Espanyol va embalat. Després de cinc jornades disputades encara no coneix la derrota i ja s’ha situat líder de segona A, en espera del que faci diumenge el Saragossa. Ahir, en el primer test d’exigència contra un rival directe en la lluita per l’ascens, els periquitos van donar un cop sobre la taula. Els de Luis García, amb un partit molt seriós i un gran desplegament en atac, van superar un Llevant que, pràcticament, no va inquietar els blanc-i-blaus.

Les baixes sensibles de Braithwaite i Keidi Bare no van impedir que l’Espanyol portés el ritme del duel des del primer instant. De fet, quan només s’havien jugat 40 segons, Puado va fallar una ocasió claríssima a porta buida. En la segona oportunitat no van perdonar, i Nico Melamed va avançar el quadre català amb un xut ras i potent des de la frontal (13’). La diana de Bouldini va quedar en una anècdota (34’). Un doblet de Puado (45’ i 84’) i un altre gol de Nico (65’) van evidenciar que aquest equip té molta pólvora. Indispensable per somiar en gran.

ELS VESTIDORS

Estic molt content per Puado i Nico, que necessitaven aquests gols. És un triomf molt merescut
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)