Espanyol

L’Espanyol supera el Llevant i dorm líder (1-4)

L’Espanyol dormirà líder de segona A. Els blanc-i-blaus s’han endut tres punts de molt valor al Ciutat de València, en un partit molt seriós i un gran desplegament en atac dels de Luis García. Els doblets de Nico Melamed (13’ i 56’) i Puado (45’ i 84’) han servit per superar amb claredat al Llevant (1-4) i continuar invictes després de cinc jornades disputades.

L’Espanyol no podria haver començat millor el partit, amb una ocasió claríssima als 40 segons de joc que podria haver suposat el 0 a 1 en el marcador. Gran jugada per la banda dreta de Jofre, que fa una passada de la mort a Puado i, aquest, a porta buida envia la pilota fora. Després d’aquest inici frenètic per part dels blanc-i-blaus, el Llevant ha intentat apaivagar el duel fent-se amb la possessió de la pilota, però sense arribar amb perill a l’àrea contrària. L’Espanyol, però, tenia entre cella i cella la porteria rival i, en el minut 12, en la segona oportunitat que han tingut, aquest cop no han perdonat. Nico Melamed ha avançat als de Luis García amb un xut potent i ras des de la frontal de l’àrea després d’una assistència de Ramon. Poc després, Pere Milla també ho ha provat amb una rematada que ha sortit fregant el travesser. Els groguets no han inquietat fins el minut 20, amb uns xuts sense èxit de Rubén Vezo i, poc després, de Clemente. En el minut 34, però, els de Javi Calleja han equilibrat el marcador aprofitant un desajustament en la defensa dels periquitos. L’autor de la diana ha estat Bouldini. L’Espanyol no s’ha enfonsat, i just abans de marxar als vestidors, Puado s’ha refet fent el segon gol pels blanc-i-blaus amb una rematada des de dins l’àrea amb una posició molt complicada i sense angle. Gran gol per arribar al descans amb avantatge en el marcador (1-2).

La segona meitat també ha començat molt bé pels interessos de l’Espanyol. Nico Melamed ha fet el gol de la tranquil·litat (56’) després d’un gran contraatac. La situació s’ha posat més de cara quan en el minut 71 Rubén Vezo ha estat expulsat amb targeta vermella directa. Amb aquest panorama, els periquitos han continuat insistint i, de cap, Puado ha fet el seu segon gol de la nit amb una rematada de cap (84’). Victòria plàcida i molt important per continuar amb la bona ratxa. 13 punts sumats de 15.